dijous, 26 de desembre del 2013

PREZI

Que és el prezi?





El Prezi és una eina online i multimèdia que té com a funció bàsica la creació de presentacions similars al ja conegut power point. La característica més important, és la possibilitat de organitzar tota la informació en un únic esquema i segons anem avançant a la nostre presentació podem fer diferents tipus de zoom a aquelles coses que estem exposant en aquell moment, amb l’avantatge de tornar enrere en qualsevol moment i visualitzar l’esquema, un altre cop complet, per rectificar aquelles idees que ens semblin correctes. La meva definició personal d’aquesta aplicació seria com una pissarra interactiva en la que tenim la facilitat d'importar imatges, documents e informació per donar la nostre pròpia pinzellada de disseny al projecte.












Com podem donar-li un bon ús?



Per aquest apartat he volgut posar un exemple d'un treball que ja tenia fet per poder veure amb total normalitat i precisió com seria el resultat d'una bona presentació mitjançant l'eina exposada.



Primerament, ens demanarà un registre, en el cas de que no volem podrem accedir-hi igualment per mitjà de qualsevol d’aquestes dues xarxes socials.




A continuació, ja veurem la nostre pantalla principal d'aquesta aplicació, on veurem els prezi fets per nosaltres mateixos i també els que els nostres contactes han compartit perque els pugui visualitzar.



Veurem també una barra d'eines a la part superior, sera on clicarem a "Nuevo prezi" per començar a dissenyar el nostre projecte.





Ens demanarà que triem una plantilla per començar a desenvolupar la nostre presentació. 



Un cop hem triat la nostre plantilla entrarem ja al disseny del nostre projecte. Veurem moltes opcions e infinitats de fulles de presentació amb les quals, podem editar adjuntant videos, imatges o documents per fer més atractiu el nostre projecte.


Seguidament, després d’haver treballat el projecte ens quedarà com la presentació exposada a continuació. Si ens fixem bé, en cadascuna d’aquestes vinyetes, és un altre full de presentació que va seguint el camí. Es podria dir que és un subapartat. El camí que veiem a continuació podríem dir que seria una cosa així com el guió de la nostre presentació i els subapartats serien les explicacions que hauríem d'anar matitzant a mida que anem avançant la nostre explicació.



Això seria l'esquema complet, amb tots els subapartats dividits.


I aqui, per exemple podem observar el subapartat de la introducció.

Noticies o articles relaciones amb Prezi

Tienda cloud, un portal d'internet per comprar productes, programes etc. Els hi ha dedicat una publicació exclusiva per relatar lo imprescindible que pot ser aquesta eina.

http://www.tiendacloud.co/noticias/cinco-formas-para-aprovechar-prezi-y-dar-buenas-presentaciones

També la recomanen en moltes altres pàgines d'internet dirigides als professors en els que els animen a utilitzar-lo.

http://educacion360.org/Articulos/prezi-soprende-a-tus-alumnos-con-llamativas-presentaciones.html

Per acabar, una pàgina de una empresa/projecte ens el presenta amb 3 videos donant-li importància.

http://www.tiss.es/prezi-presentaciones-on-line.html 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada